Fialova penzijní reforma!

ialova penzijní zlodějna versus církevní restituce.

Fialova penzijní zlodějna versus církevní restituce.

Myslel jsem si, že tu penzijní velkozlodějnu Fialova Obludária jsem popsal opravdu pečlivě a dostatečně. Stačil však jeden mailík od jedné z kosířek – konkrétně paní Jiřiny, abych slezl zase rychle z hučky dolů a zjistil, že jsem cosi mimořádně důležitého, pokud jde o valorizaci , přehlédl, ba dokonce odfláknul! Pokud si nyní myslíte, že vás čeká další dlouhý traktát, plný čísel, grafů a slov jste na omylu. Tentokráte budu stručný. Vážně!

Oč běží? V prvním velkém článku k téhle velkozlodějně jest konstatováno, že se jedná o největší loupež v polistopadových dějinách! Hned po Klausově privatizaci a církevních restitucích!

A právě to je to oč tu běží!!!! O církevní restituce a JEJICH NEDOTČENOU INFLAČNÍ valorizaci!!!!

Docvaklo mi to okamžitě, jakmile se ozvala paní Jiřina! Díky za tuto zpětnou reflexi! Takže jsem do vyhledavače zadal prostinké církevní restituce + valorizace

a… a bum ho! Rána do hlavy! Jako první nabídka se mi zjevilo tohle -placený článek z Lidovek. Nevidím důvod, proč bych měl Lidovkám cokoliv platit, ale ten viditelný perex mluví sám za sebe!!!!

Takže církevní restituce, což byla zlodějna sama o sobě se budou valorizovat a samozřejmě, že o PLNOU INFLACI. Ale důchody těch, co ty restituce a její valorizaci platí ze svých daní , například z DPH, spotřební daně nebo daně z nemovitostí nebo srážkové daně ze zbytků naspořených peněz v bance? Tak to prrrrrrrrrrrrr!!!! To prrrrrrrrrrrrrrrrrrr! Ti nárok nemají. Protože nejde o soukromoprávní dohodu! Že to důchodci měli pojištěno něčím daleko pevnějším, tedy za normálních okolností, než je soukromoprávní dohoda, tedy zákonem?! Nezajímá! Tohle Fialu a jeho asociály nezajímá! Hlavně, že církve dostanou plnou valorizaci o inflaci, takže nebudou škodovat!

Dobře si to pamatujte! Takhle Obludárium zachází se svými občany! neobyčejně mne těší, že mi vláda sděluje, že nejsem občanem druhé, nýbrž třetí kategorie!

V té první jsou národní hosté, tedy Ukrajinci! Na ty být prostě musí za každou cenu!

V té druhé církev a její hodnostáři! Na ty být také musí! Inflace neinflace!

A v té třetí jsme my , všichni ostatní, kteří jim jejich benefity platíme. V podstatě – co Obludárium ukradne nám, dá těm dvěma privilegovaným skupinám nad námi. Co zbude, půjde Zelenskému a na zbrojení! Takhle jednoduché to je!

Věřím, že dál už není nutné nic dodávat!!!! Nebude vůbec špatně, když i tohle bude šířeno v co největším rozsahu dále!