Babiš byl opravdu estébák?

TOP 09 si zvolila nové vedení, první nový místopředseda tvrdí- není sám- že máme za premiéra estébáka. Já Babiše nevolím, nevolil a volit nebudu. Byl- bohužel- nejlepším ministrem financí. Už jen proto, jak dokázal vytvořit nenáviděné EET a jak zbavil ČSSD Sobotky a tak dále…

ALE: agent STB, kterým nepochybně už z povinnosti titulu své funkce za socialismu byl- nikdo mu to neodpáře a on by toto měl bez uzardění přiznat, není totéž co příslušník STB!

Tak dozvíme se někdy pravdu? A pokud ji mám, jak o něm někdo může stále psát a mluvit jako o estébákovi? Máme tu neskutečnou politickou korektnost a jiné zhovadilosti dokonce jakousi uzákoněnou předsudečnou nenávist: https://www.epravo.cz/top/clanky/predsudecna-nenavist-110032.html , ale lžeme o premiérovi nesmysly, píšou o něm jako o bývalém premiérovi. Co to je za pořádek?

Presstituti, rektáldoři a polytyci jsou prostě normální zlá, nevychovaná hovada. Zdá se, že patříme mezi stádo závistivých, mstivých udavačů jako pronárod. Já jsem hrdý na to, že jsem půl Čech a půl Moravan. Tak jsem napůl svině a napůl ožralec. A vvo tom to je!