Zbytečný/á ombudsman/ka

Zvolili Pana Křečka místo zpovykané a totálně znechucující Šabatové a dobře udělali. Bílý heterosexuální muž či někdy i žena jsou nyní pronásledováni místo tzv. minoritních skupin. Pan Křeček se vyjádřil, že bude hájit zájmy i nás, majority. Ostatně je to rozumné, my pracujeme a vyděláváme, takže platíme daně a těm protěžovaným platíme nadlimitní služby. Diskriminace naruby. Nedivím se poslancům, že reagovali jak reagovali, zvláště pod tlakem ulice. Já bych jej volil také, zvláště poté, jak se vyjadřovali oba jeho protivníci nelichotivě o něm a o druhém protikandidátu. To bylo smutné, osobní, ale ne programové, nikde nikdo z nich nepřinesl, co bude jak dělat. Pan Křeček se ale vyjádřil jasně, i když se to některým nelíbí, zvláště parazitickým neziskovkám (ruku na srdce, kolik jich je- těm, kteří něco dělají, těm se omlouvám).

V podání Šabatové byla ombudsbába ostudná pro celou ČR. Zanesla do společnosti nenávist, strach a obavy- na to ji užilo. My máme mít klid na život, ne se stále bát, jako za socialismu, ideopolicie!

Nedivím se, že je Pan Křeček zvolen. Naopak! Já ho vítám. Blb není, provokovat nehodlá, po Šabatové to mohl převzít i kocour a bylo by to lepší!