Koronavirus

Něco jsem chytil, koronavirus ne. Zápal plic při pozitivitě na chřipku typu A- a to jsem očkován. Vše je teď na kolegovi Jiřímu Šoupalovi. Moje nepřítomnost dle primáře na interním oddělení Svitavy je počítána na minimálně 14. dní. Je mi to líto, ale moje imunita šla do kopru a je velmi slabá, jsem tedy koronavirem ohrožen na životě, pokud bych jej dostal.

Prosím respektujte nařízení vlády České republiky, hygienické zásady a nenavštěvujte lékaře při banalitách. Pokud máte kontakty z ciziny a dostanete teploty, dráždivý kašel či dušnost, kašel s krví či průjmy, může jít mimo chřipku či banální virosu o koronavirus. Kon-taktujte neosobně svého registrujícího praktického lékaře a on poradí jak dále. Zbytečně nechoďte mezi nemocné do čekáren.

Nakupte si Selzink či jiné podobné látky a vitaminy C. Běžný benigní průběh je stejný, spíše lehčí jak typická chřipka, která na rozdíl od koronaviru v ČR již vydatně zabíjela!

Já se budu snažit do práce nastoupit jak to jen bude možné. Sestra je v ordinaci a pracuje tak, aby zajistila hlavně TRVALOU MEDIKACI, umí těm, co budou v karanténě, s mou pomocí (jsem připojen do práce internetem vystav it e-DPN. V nutných a neodkladných případech interních vyšetření Vám odebere krev a zařídí EKG, RTG srdce a další náležitosti a s tímto vybavením pošle k dr. Šoupalovi.

PROSÍM= K DR. ŠOUPALOVI POUZE AKUTNÍ PŘÍPADY! PAPÍRY VÁM NYNÍ NEMŮŽE NIKDO VYPISOVAT! Pochopte prosím tíživou situaci zdravotníků. Nejsou žádné ochranné pomůcky!

Pracovně-lékařské prohlídky do odvolání nelze dělat, jen Dřevojas mu s dr. Šoupalem smlouvu, pokud vím. Ostatní nechť píší na můj e-mail vitezslav.podivinsky@gmail.com a já Vám domluvím co bude třeba. Jsem denně na internetu a sleduji stav v mé ordinaci.

Buďte zdrávi! Více zde:

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Stepan-Kotrba-Konecne-vlada-vladne-Babis-se-netvari-ze-sezral-Salamounovo-h-vno-Navrhuji-jeste-tato-opatreni-pod-hrozbou-trestu-Cerne-pytle-s-mrtvolami-vse-meni-616481