A jak to tedy je?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Prastili-se-do-hlavy-Ledecky-a-jini-Covid-Zkuseny-muz-rozsekl-i-hospody-645995

Nechci nic psát mimo téma, ale pan advokát zapomněl, že i právníci se hádají mezi sebou a to legálně, třeba soudy?

Dále neví, že vakcinace vymýtily choroby jako je obrna dětská, černé neštovice s 80% smrtnosti, omezily TBC, spalničky a tetanus! A to proto, že byly povinné. Jiné jsou viry chřipky a další, jistě je třeba odlišit od sebe druhy a dle nich postupovat. Nevnucuji nikomu očkování proti XYZ, ale pokud je to v zájmu lidstva- a u mně uvedených vakcín to tak buď je, nebo aspoň bylo, pak se zájem společnosti MUSÍ povýšit nad nějaké osobní zájmy neználků. Pasteur byl kabrňák stejně jako Salk a jiní. Tyto dnešní debaty jsou na HOVNO! A jak by klusal pan chytrý k očkování proti vzteklině, kdyby ho pokousalo vzteklé zvíře, patřičně infikované?! A kolik lidí se DOBROVOLNĚ nechává očkovat proti HA, HB, tyfu, choleře, žluté zimnici a dalších zajímavostech při výjezdu do prdelákova Afriky či Asie?

Jo a proč se lidi nechtějí nechat povinně očkovat, když jim to vlády např. v Evropě nabízí? Protože téměř bewz výjimky všechny současné vlády v EUSSR stojí za hovno, lžou, podvádějí, zadlužují, buzerují, fašizují a lidi jim prostě nevěří, pak ani to co má smysl lidi neberou za své a nevěří tomu, tedy ani očkování.

Eště Uvidíme!