Zvláštní vztah k ruské vakcíně Sputnik

Orbán nakoupil vakcíny Sputnik-V bez ohledu na Brusel.

Názor si udělejte sami:

KDE JE PRAVDA, A ČEMU SE DÁ VĚŘIT???

Včera přiletělo do Budapešti letadlo z Ruska s první dávkou vakcín Sputnik – V,    která se vyrábí v Indii, kde rok co rok vyrobí 100 milionů kvalitních dávek. V plánu je prodat miliardu dávek, je to celosvětový obchod. Maďaři s nimi provedou zkrácené zkušební testy, a pokud nedojde k nějakým mimořádnostem, bude následovat druhá dodávka pro proočkování 90% populace. Západ zcela ztratil šanci konkurovat bezpečné Ruské dvouvektorové vakcíně.

Orbán se nechal slyšet, že nakoupí vakcíny bez ohledu na Brusel. V praxi to značí, že ekonomika se rozběhne naplno a na covid se tam přestane marodit a umírat.

To naši vyvolení jsou jinačí borci. Než bychom koupili vakcínu z Ruska, budeme omezovat, zakazovat a brečet, jak jde ekonomika do kopru.

Odpověď Západních Pharma firem:

Za smrt, či poškození jejich vakcínou je zodpovědný sám občan. 

A vůbec bych se nedivil, kdy po prohlášení Primuly „Ruská vakcína Sputnik – V  není vůbec špatná“ – přeloženo z jeho vždy divného jazyka znamená – ruská vakcína nemá ve světě konkurenci, prý se profláklo, že celá naše politická scéna už je Sputnikem naočkovaná.

PS:  a Izrael ji nakoupil taky. Proč asi?

Dodatek:

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/-Proc-to-chce-Evropska-komise-pred-miliony-lidi-tajit-Europoslankyne-Konecna-zasadne-k-nakupu-vakcin-650598