Je mi to líto…vole!

Tak dr. Kubek zbrojí, ale když jsme měli degresní zločinný koeficient, který nám ukládal dělat nad limity za více práce, tak jsem místo 1 Kč za bod dostal 72,8 haléřů, přišel jsem o obrat kolem 3 milionů korun (před zdaněním pochopitelně přátelé!) za X let této okrádačky, takže bych dnes měl po dluzích a byl bych slušně zajištěn do důchodu, tak se ta slavná ČLK na nás jako VZP, která to organizovala, pěkně vysrali do jednoho a teď po nás tatáž komora a další blbečci nás chtějí donutit k očkování na COVID-19 při X registrovaných a 80 lidí denně kurva kde to jsme? Moje hnáta jim ale vystavuje stopku! Nejprve jsem byl na akci Robert Ďábel, teď mne čeká akce Viktor Čistič a pak, dá-li nám (mně a lékařům v Motole v Praze) hojení zelenou, akce Hrabě de Peyrac! Budu informovat, kdy se zase budu muset válet v nemocnici.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Je-to-strasne-Lekari-nejsou-zvykli-aby-jim-umiralo-tolik-lidi-Kubek-v-Partii-pronasel-mraziva-slova-650665

A tento buzerant se opět ukázal:

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Pan-premier-si-ta-cisla-vymysli-Moravec-znovu-palil-do-Babise-650670

Jo, doporučuji si jít s problémy kolem zápalu plic lehnout do některé nemocnice. Já si to loni užil 2x a ani jedna hospitalizace nebyla daleko od ARO nebo od smrti. Vím tedy svoje a jdu se 18.1. od 15 hodin nechat spolu se sestrou očkovat na COVID-19- lepší jak na to zdechnout.