Očkování a další náležitosti

V Lübecku v malé imunologické laboratoři profesor Winfried Stöcker vyvinul způsob rychlé
a levné imunizace antigenem Corona S1. Princip je jednoduchý – aplikuje hotový mimotělně
upravený antigen, který má výborné imunizační účinky. Nemusí se uchovávat v arktické teplotě,
není u něj podezření na genetickou manipulaci, nepoužívá polyethylenglykol jako pomocnou
látku, nevyrobil ho Bill Gates nebo podobní šmejdi, a navíc je imunizace odzkoušená na několika stovkách pacientů s velmi dobrým výsledkem. Za jeden den nevelká laboratoř vyrobí vakcínu pro jeden milion lidí. V normálním světě by u dveří laboratoře stály fronty státníků a jejich naháněčů.
Každý by chtěl vakcínu vyrábět a každý by také mohl, protože profesor Stöcker je pro.
Jenže nejde to. A myslím, že to ani nepůjde. Protože cílem koronabyznysu není zajistit zdraví
obyvatel, ale vyrobit problém, destabilizovat ekonomiku, přijmout vyděračské půjčky od Rothschildů, a potom instalovat nový světový řád. Všechno, co se plánovalo desetiletí, by bylo v ohrožení kvůli jednomu imunologovi a s tím je potřeba se vypořádat rázně, což se i děje, protože profesor už má na krku dvě žaloby.

Pak je tu druhá dobrá zpráva, vlastně je tuplovaná. Dne 27. ledna 2021 Rada Evropy přijala
rezoluci č. 2361, která ukládá národním parlamentům zajistit, aby občané byli informováni o tom, že očkování není povinné (NENÍ POVINNÉ) a že na nikoho nesmí být vyvíjen nátlak ani politicky, ani společensky ani jinak, aby se nechal očkovat. Zároveň mají parlamenty zajistit, aby nikdo nebyl diskriminován za to, že nebyl očkován kvůli možným zdravotním rizikům nebo proto, že nechce být očkován. Tak dobré, co říkáte? Ale …..

Další zpráva je ta z Ruska. Vladimir Putin v parlamentu prohlásil, že Rusko zaplatilo poslední
splátky svého dluhu světové bance a měnovému fondu a zbavilo se tak smrtícího sevření Rothschildů.
„Naše budoucí generace se budou rodit bez Rothschildových okovů. To je ta nejlepší budoucnost, kterou jsme jim mohli zabezpečit. Kabala nevlastní svět, oni nemají neomezenou moc, nemohou si dělat co se jim zlíbí.“
Že my to děláme obráceně? Ano, bohužel. Naše vláda, ministři, poslanci i senátoři a další se plazí před Rothschildy jako psíci, ve snaze si vysloužit alespoň malou pochvalu nebo předejít výprasku. Pěkně prosím, můj pane, můžeme si od vás vypůjčit alespoň bilion? Nebo raději bambilion, abyste se dobře nažral. My je zatím budeme mlátit, klečet jim na krku, nakoupíme vodní děla a zavřeme je v kleci. Že všude v Evropě to dělají stejně, jen znamená, že je potřeba všude vymést stejné smetí.