Avocojakode?

https://www.novinky.cz/veda-skoly/clanek/zasadni-obrat-vesmir-by-mohl-byt-konecny-40367367#utm_content=ribbonnews&utm_term=Vesm%C3%ADr&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz

Vždyť víme, že vesmíry jsou minimálně čtyři! Spíše nekonečné množství, jsou to kola na voze Boha volové! To jste nevěděli? Bůh vše řídí, a tak musí vše objíždět ve svém speciálním voze, jinak prd stihne.

Kecy o nekonečném vesmíru jsou od dob tzv. Velkého třesku, kdy z ničeho (hovadina) vzniko to vše kolem nás, od začátku jsou debilita. Jen úvahy, filosofie a žvásty. Pokud byl vesmír nic, a to NIC v energii (hm, kolem nekonečného množství vesmírů) vytvořilo poruchu vedoucí ke vzniku NAŠEHO (mimo jiné) vesmíru, byl vždy konečný a zůstane konečný, protože vždy má – pokud by byl koule- nejjednodušší těleso časoprostoru- konečnou vzdálenost od počátečního středu, který není k nalezení, hm, proč asi? Prostě balonek se rozpíná a je konečný. Nekonečno neexistuje stejně jako snaha dělit nulou, i když to jde s použitím vyšší matematiky. Vše jde, jen na to přijít.

Třeba: 0:0=1 co vy na to?

Aha, nulou nelze, 1:0= nekonečno, to se dá dokázat s pomocí limity: 1/x, kde x se blíží nule- zluste dělit, to budete čumět, jak vám dělitel bude expandovat exponenciálně k nekonečnu.

Nekonečno / 0 = kurva nekonečno a zase nekonečno. Ale ta limita…

O/nekonečno- 0

Viděl jsem teoretické matematiky, jak se o toto dokázali pěkně poštěkat, leccos bylo logické, leccos teorie.

A to je jen začátek té primitivní teorie.