Na to jste přišli brzy! Blbečkové…

Očkování chrání pouze očkovaného aby neměl průběh nemoci končící na JIP či ARO, ale nechápu, proč si někdo kdy myslel, že tento očkovaný není nadále přenašeč? Je to tedy JEN ochrana moje. Ostatně jsou to JENOM respirační viry, tyto navíc idiotem člověkem upravené tak, aby ničily populaci, které tuto vlastnost samozřejmě mají ticíciletí, ne-li miliony let.POkud víme, biologické a chemické zbraně měly mít utrum dle Ženevské konference, ale zmrd člověk chce vyhubit jiné zmrdy lidi a to je circulus vitiosus. Jinak by v armádních laboralořích nenechávali ve světě (zatím) eradikovaný virus černých neštovic a další nadále živé.

A proč tedy zase balamutíte lidi? Ten lékař by byl tak jako tak přenašeč, idiotští hovinkáři, rektáldoři a presstituti, stejně jako samozvaní epidemiologové!

Hned ten úvod je bulvární, neprofesionální a lživý:

Českou mediální scénu před několika dny rozvířil „trapas“ naší olympijské výpravy, kdy lékař tenistů Vlastimil Voráček byl hned po příletu do Tokia pozitivně testován na covid. Problém je v tom, že zmíněný pan doktor nepodstoupil očkování, a mnoho sportovců i značná část veřejnosti se nyní podivují, jak se mohl takový člověk-lékař vůbec dostat do čs. olympijské výpravy. V souvislosti s tím pak byli nakaženi další čtyři sportovci, kteří se museli vrátit domů, a jejich náročná příprava i naděje byly tak zmařené. Někteří lidé to označují za neomluvitelný šlendrián ze strany ČOV. Co si o této kauze myslíte?

A co na to pyjátka?

Hm toto:

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Piratka-z-Ostravy-namestkyne-pro-sport-Ockovany-olympionik-je-pozitivni-motivaci-pro-obcany-672226

Jo, kdyby jim vyšťourali mozek z lebeně PCR testem, o kontaminaci (ne nemoci) virem Sars-CoV-2 by věděli více, i přes jeho účelová zneužívání, dané počtem cyklů, jak zmenožnit „nositele viru“. Čím více cyklů, tím více záchytů i tam, kde už je i tento zbožštělý test pozitivní i v banánech, v kokakole a podobně.

Když i ekonomka na to přijde sama:

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Statni-podnik-nema-vyhazovat-penize-za-nejakou-ideologii-Sichtarova-by-na-Ceskou-postu-poslala-NKU-672308