Pirát versus Babiš?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Bartos-pry-nabizel-Babisovi-pomocnou-ruku-Jenze-to-dopadlo-uplne-jinak-677372

Pane Bartoši, vy jste vypouštěli takové pšouky, laké nevypustil ani ten cizinec Babiš, kterého zvolili blbí češi, slezané a moraváci schválně s malými písmeny v názvu.

Vezměte si EU(SSR) PO Lisabonské smlouvě- odporná diktatura likvidující evropské národy, jak to ani Stalin nedokázal. Vraťme se k EHS nebo aspoň PŘED Lisabonskou smlouvu, spolupracujme, nenuťme státy k hovadinám, nevymýšlejme Grean Dealy a jiné likvidační hnusárny- EU těmito samolikvidačními aktyvytamy svět nezachrání a ani to nejde, fyziku neočůráte, ale máte v ním mezery jako prase! Studujete píčoviny a prosazujete je PŘED přírodní zákony blbečci!

NATO mělo skončit po Varšavské smlouvě. to byl slib Vaškovi Flaškovi, ale napadlo Afghánistán, aniož by se poučilo v Britů a Sovětů. Jediné jeho smysluplné povinnosti jsou chránit vnější hranice EU- opravdu hlavně vnější hranice- jako ve válce, která tu nepochybně probíhá. Bez toho se do něj serou prachy nahovno! A klidně bez bezzubé USA! Klidně! Ať se ukáže, jak silná jsou vojska zničená po druhé světové válce a po ukončení tzv. studené války, klterá ale byla jen naoko přerušena a nyní se opět dostala do popředí, byť se „nepřítel“ změnil v „přítele“ a naopak.

Jen společně se ubráníme invazním druhům, a nejsou to rostliny či sarančata- je to mnohem, mnohem horší! Likvidacvi NATO jen útrpně přihlíží- tedy je na velké HOVNO!!! Spíše je tam vhodné spolu s USA na destabilizacích jinak pro naše bezpečnost důležitých režimů – které si sami až už tak či onak zvolili jejich občané. Nesnažme se je pochopit, oni to tak sakra chtějí, tak jim nevozme naši démogracyji, která ale stojí za veliké HOVNO. Jak dnes a denně vidíme, a Covid se těm lumpům ve vládách v EUSSR sakra hodil, včetně USA, Austrálie, Nového Zélandu, Číně a dalších zemí, které potřebovaly oktrojovat a oblafnout s vé voliče na poslušné ovce.

Ostatně tady je důkaz:

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Sbohem-Evropo-Doktor-Zboril-o-jasnem-Bidenove-kroku-Casy-se-meni-677408