Covid-19 až nekonečno

Co jsou to Respiracní viry a co do nich patrí:

  1. viry rýmy
  2. viry chřipky
  3. respiračná synciciální virus
  4. adenovirus
  5. koronaviry
  6. SARS
  7. MERS Cov
  8. infekční mononukleóza
  9. a další

A tyto viry souží populaci lidí (některé i zvířata) miliony let a lepší to, dokud lidstvo na sobě nezapracuje a buď nevychcípe díky válkám a podobně, nebo se zabije genetickým inženýrstvím, což m-RNA „vakcíny“ dělají zákeřně a postupně, jak se teď postupně děje, nebude a nebude a ne-bude!

Proč asi? Respirační viry žijí s lidmi a jiné druhy se zvířaty, miliony či miliardy let. Používají se proti nim mitigované druhy vakcín- těch správně udělaných, jako jsou vakcíny proti černým neštovicím (ukončeno pro eradikaci viru až na zmrdské vojenské laboratoře, kde tento virus kultuvují a čekají na jeho vypuštění jako biologickou zbraň. Inu-svině hrající si na humanismus na černé neštovice očkování v 80.letech 20. století zakázaly. (chápejte- ideální biologická zbraň- až 80% úmrtnost)I přesto, že očkování zde pomáhalo na chronicky se opakující ataky herpes hominis. To jsou ty olezlé rty a nosy… Na Herpes zoster taky byla slušná odezva. Je to VZV- varicella zoster virus, proti kterému se očkuje jako protti planým neštovicím.

Ukazuje se, že jediná (zatím) opravdová ne genetická modifikace, ale vakcína – je Valneva. Mitigovaný virus pomůže vytvořit tvorbu IgA protilátek! Ne až vnikne virus do organismu při očkování sračkami s tvorbou IgG protilátek, kdy už virus je v organismu a devastuje!? Valneva-tvorba IgA slizničních protilátek, zamezivźí vniknutí viru prřes chráněné sliznice do hloubi organizmu. Ty současné sračky toto neumí, virus do organismu pronikne a pak se stane agresorem, jemuž mohou zatnout tipec IgG a IgM protilátky, jenže mezitím ten virus už koloinizuje plíce a další tláně a je už pohodlně ničí.

A očkování, jak tomu říkají, jím není- jedná se o genovou terapii, která může u „očkovaných“ zlepšit jejich přchodnou imunitu na level vyšší jak u neočkovaných. nedostanou se na JIP či ARO- jednoduše budou mít průběh infekce kovidem -19 průběh nižší. A Toť vše.