Chucpe! A fest!

Ať jdou kamsi bojovat ti, kdo chtějí bojovat, ale to jsou debilové, kteří ani neví, co je to voják a sázka na život. Váleční jestřábi a štváči, spojte se v první linii VAŠICH válek, ne našich! MY BOJOVAT NECHCEME, CHCEME ŽÍT!

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Ceske-vojaky-na-Ukrajinu-A-dost-Sefka-KSCM-vypenila-Je-pripravena-akce-691061

SSSR měl zůstat, aby si necenily zuby USA kam nemají, měly se tyto dvě „velmoci“ držet pod krkem a v šachu dodnes, protože až na Karibskou krizi není svět tak blízko válce, a to i jaderné, jako je tomu dnes kvůli zcela rozvrácené, polofašistické nenávistné zemi, jakou Ukrajina beresporu je. Je rozdělena jako Rakousko-Uhersko (Předlitavsko-Zalitavsko) na východní břeh a západní břeh a vede svévolnou občanskou válku s nenávistí proti jejich vlastnímu ruskému obyvatelstvu- a tuto banderovsky smýšlející část Ukrajiny má podporovat svět, který se horko-těžko zbavil fašistických a nacistických „říší“? Jste všichni tak malomocní duchem, či jen úplně blbí?

Ten, kdo zavinil Majdan, může si jít rozbít držky do jejich vnitřních konfliktů. Ostatní okolo- sklapněte ty svoje nevymáchané tlamy včetně piráta Lipavského, muže „na svém místě“, to kvůli jednomu idiotovi a jedné „ministryni války“ chcete umírat za hovna v trávě? Kvůli jasným vlastizrádcům ve vládě slepence pro jedno použití, jehož zdroj ale odezněl? Toto by snad ani Slováka Babiše nenapadlo!

Opravdu chceme totéž, co se připravovalo do roku 1989? Atomovou válku v Evropě pro cíle cizích mocností (tehdy SSSR a USA)?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-USA-chteji-valku-v-Evrope-Vojensky-analytik-vas-posadi-do-zidle-Toto-okamzite-resit-jinak-bude-mazec-691059

Nechat si vyhladit obyvatele střední a východní Evropy? Kvůli cizáckým a ekonomickým zájmům, a to ještě spíše zůjmům korporací, které pasou vlády tzv. demokratického Západu???

Kdepak asi soudruzi z USA dělají opakované chyby, když si neumí ukáznit ani obyvatele vlastní země? Tito „lidskožvanilové o právech jen pro někoho, lepšolidi“ nám mají v čemkoli radit? Jděte se vysmát! Nejprve- platí pro všechny státy- umožněte vlastímu lidu NORMÁLNĚ žít, od toho si stát a vlády platíme a to dost štědře, nenechejte lidi chcípat na ulicích, ve slumech, zajistěte soběstačnost v čemkoliv, v čem to je trochu půjde a neserte se do druhých států- a bude na světě klid a mír. Ale to je utopie a idealismus blouznivce, viďte!

Jsem rád, že moji rodiče již nežijí, to by mi nikdy neodpustili, že já, jejich potomek, jsem spíše pitomek, když spolu s ostatními pitomky neumíme zajistit stabilitu, prosperitu, klid zbraní a mír ve světě klidným věcným vyjednáváním.

Ale ne, na to tahle odrůda/zrůda života Homo sapiens sapiens (jaká tragédie, že 2x rozumný) v dostupném vesmíru není schopna ani pomyslet- jen umí vraždit, exploatovat, devastovat a ničit ve jménu pseudoideologií a náboženství!

Mimochodem- co by tak asi Rusko získalo „dobytím“ Ukrajiny? Rozvrácenou zemi plnou korupce, pátou kolonu a chronickou partyzánskou válku, No to by si fakt pomohli! Putin vůl rozhodně není, BideT však zjevně o vedení státu velikosti a významu USA nemá ani páru a nebo jen papouškuje cizí notičky korporací a Sorosů! Jen tam ještšě dosaďte Farského a jeho snahu naučit se tranformovat samozřejmě že násilně EUSSR na EUUSA. Nebo SSE? Z bláta do bažiny, ne do louže!