To je nejlepší článek poslední doby. To nemá chybu!

 

Dělám co možu, abych ulevil této vládě zvládat současné a budoucí množstevní a cenové energetické sračky. Většinu žárovek mám 40 wattů !

– na schodišti a chodbě sů světla s čidlama, keré sa rožnů na pohyb a za chvilku sami zhasnů.

– Take sů tam čtyřicítky. Nigde sa zbytečně nesvítí a zhasíná sa.

– Topení je nastavené přes den na 23 a na noc 21,5 stupňů.

– Autem skoro nejezdím, stójí to většinů v garáži. Letos sem tankovál plnů nádrž první týden v lednu a podruhé předevčírem 4.3. kdy jsem dotankovál půlku nádrže. V létě vám budu Fialo šetřit benzín na skůtru, který skoro hovno žere.

– Moja pere až když je teho na plnů pračku.

– Čaj a kafe si vařím na plynu v malém kovovém hrnku s množstvím vody jenom podle množství čaje a kávy.

 

Víc nemožu Fialo dělat, aj kdybych sa zasrál v národních barvách.

Jak vidíš odrostlý synku od školní tabule z Brna, dělám co možu, abyste nebyli ODS, STAN, lidovci, TOP 09 a Piráti závislí na Rusovi s ropů a nezavařili Dukovany a Temelín a to letadlo z Ruska, které vám před 3 dny dovezlo palivo do atomových elektráren v Česku, sem nemuselo létat vůbec.

Bohužel nemám liščí ocas, abych jím mohl leštit ebenovou tyč a vyráběl si kilowaty sám.

 

Až to bude Fialo v ČR ůplně na 3,14 ču, tak dej vědět a já Ottoš z Poštorně budu první migrant z Evropy na Serengeti. Tam svítí slunko od brzkého rána do pozdního večera a svítit a topit sa nemusí. Žerů sa kořínky, brůci a ponravy v čerstvém stavu a ty sů zadarmo. Benzín sa nepotřebuje, silnice tam nejsů. Prát není potřeba, ošuntělý rákos kolem prdele sa zahodí a naškube sa čerstvý. A žádný chobot mňa tam nebude otravovat v televizi blbýma kecama, protože tam néni na televizu zásuvka do zdi.

 Ota