Bajka

Bajka o ďáblovi
„Přivázali koně ke sloupu, pak přišel ďábel a koně odvázal…Kůň přišel na farmářovo pole a začal konzumovat úrodu. Majitel pole se naštval, popadl pušku a zabil koně. Majitel koně se rozzlobil, vzal mu pušku a z pomsty zabil farmáře. Viděla to jeho žena a zabila majitele koně. Syn majitele koně se naštval a zabil vesničanovu ženu. Sousedé vesničané toho syna zabili a zapálili mu dům…Potom se lidé ptali ďábla: Proč jsi to všechno udělal? Ďábel odpověděl: Neudělal jsem nic špatného, ​​jen jsem pustil koně…Ďábel dělá jen jednoduché a nevinné věci, zbytek děláme sami. Ví, že zlo je v našich srdcích. To je důvod, proč bychom si měli vše dobře promyslet, než začneme jednat nebo mluvit…“Platí zejména pro válkychtivé politiky, kteří mají jasná, tvrdá a nekompromisní stanoviska.

 Nicméně důsledky nesou „obyčejní“ lide. Nikoliv politici. 



Joe Biden: “Putin môže obkľúčiť Kyjev tankami, ale nikdy si nezíska srdcia a duše ÍRÁNSKEHO ľudu…”
 

P. S. Kdyby to pronesl někdo „obyčejný“ byla by to velká sranda, ale prezident USA???Tady už sranda končí, je to hódně nebezpečné a svědčí o duševní úrovni tohoto člověka.Je vidět, že mnoho ami blbečků ani neví, kde Ukrajina leží. Viz videopříloha:

Von ale ten dědek ve své demenci měl pravdu- Pusin si asi nikdy nezíská sdrce VŠEHO íránského lidu, ale možná že některých ano, dodá atom- uran a technologie a už to pojede!