Je mi to líto že to musím napsat

Co se děje kolem tzv. oslav 17. ukradeného listopadu 1989 je jasně nechutné a ukazuje to prdel v níž jsme se po 30. letech opět ocitli. Nemá smysl sem psát o ubohém vulgárním vystupování v podstatě chátry naší společnosti protestující v Praze proti sobě samým. Chtěli jsme demokracii a svobodné volby a máme vše, jen jsme ztratili slušnost, zdravý rozum, vědomosti a kritické myšlení. Tedy někteří, hlavně ale jsou tu nové generace, které toto nikdo evidentně nenaučil. Že se najde skupina obyvatel, která může volit některé pastrany a individua, je toho jasný důkaz.

Proto prosím musím napsat: pokud chcete slyšet názory s nezaujatým komentářem, tolik chybícím v českých médiích, nedá se nic dělat- čtěte Parlamentní listy s vrozenou Vaší kritičností a zjistíte tu a tam pravdu. Pokud pravda existuje.

Jinak mi nezbývá napsat- právě takový stav společností ve všech státech Evropy si přejí ti, kteří Evropu chtějí zničit a to hlavně naše národy, zvyklosti a tradice, z nichž vyšla tzv. západní kultura. Schválně nepíšu EU, ta je již ve vleku této ubohé sebedestruktivní nemyslící masy idiotů prakticky v úpadku před zničením.

Tak pevné nervy, v případě, že vše půjde jejich směrem, máme to za pár! Emigrovat již není kam…