Možná se pan Hamáček pomátl z velikosti funkce

Je mi to líto, ale přítel Hamáček chce (a vláda idiotů to potvrdila) prodloužit až snad do 24.5. u nás již tak výjimečný stav. No nevím, připomíná mi to Böhmen und Mähren, rozhodně však ne svobodný kapitalismus se svými výhodami a riziky. Jakoby mu Mgr et Mgr soudruh Adam Vojtěch nemohl skrz MUDry napsat nejlépe písemně, že sice je hezké, že jsme se uchránili od prudkého nástupu nemoci (a za to vládě palec nahoru), ale že nakonec imunitě nelze politicky a jinak nakazovat a že je NUTNÉ promořit populaci a přitom se umět postarat o kritické pacienty. Při chřipkové epidemii se toto děje každoročně staletí a nikoho nevzrušuje, že loni zemřelo cca 2000 lidí na její komplikace a následky.

Ale koronavirus jakoby se Bábovi s Aňáky hodil do krámu a ČSSD k tomu ještě zasazuje další ránu- je třeba zlikvidovat nepohodlné řemeslníky a OSVČ ve prospěch korporátních firem, které zavinily současný stav. A ten je- vše kvůli mamonu a zisku za každou cenu v průmyslu přesunout třebas do Číny, tam to třeba děti vyrobí v nelidských podmínkách, ale my jim budeme na jedné stran lidskými právy mávat před tlamou a na druhé jim mažeme kolem stejné tlamy med kolem huby- oni se ale smějí, mají nás v rukou, strategická výroba je u nich a slavný západ má hovno, Ameriku v krachu a EUSSR na krku. A takovým firmám se poslední ostrůvky kapitalismu v ČR a zemích Vysegrátské čtyřky prostě nelíbí a tohle je jeden z „legálních“ postupů- samý zákaz- je definitivně zlikvidovat.

Jste pro další omezování osobních svobod, zákazů shromažďování a podobné výdobytky tak typické pro totalitní režimy? Sami lékaři se bojí napsat pravdu- plocha pod křivkou (osa X= čas epidemie, osa Y= denní penzum nemocných a zemřelých) nakonec bude stejná, jen že to bude o dost déle trvat a hospodářství se zatím zhroutí! Už se hroutí, qui bono?

A vvo tom to je!

PS: kapitalismus skončil přesně jak předpovídal Marx a Engels- imperialismem korporací, deep state v USA, zemi nyní pěkných zmrdů, kterým chybí SSSR (CCCP), ale hlavně že tu máme lidská práva bez povinností a socialismus nyní již BEZ lidské tváře. Dekadence kam se podíváš. Nutné najít nepřítele za každou cenu. Krást ropu. Vykořisťovat lidi v rozvojových, ale i v zemích typu Čína a dálný východ, vyhrožovat vítězi 2. světové války a bořit mu sochy, vyzdvihovat a překrucovat dějiny o osvobození ČSR z jha nacistů a fašistů, ukazovat holou prdel (prasolez vopičák Novotný- jen tak dál, odesáku!) a kozy s kundami viz naše slavné hééérečky a tzv. celebrity, sorry jako!? Jak se sakra dnes učí dějepis a kdo ho tak učí a proč? Oslavy v Plzni dělají z amíků jediné osvoboditele, to jsme ale pěkní kreténi, jako byli komunisté do roku 1989! To zas vše bylo přičítáno SSSR. Jenže amíci u nás ani neumírali, pár jedinců ožralých kolikrát, ale Rusů a jejich národů u nás zahynulo :

Nevratné ztráty
bojové – padlí, zemřelí na zranění, zajatí a nezvěstnínebojové – sebevraždy, havárie, popravení atd.
139 918 Z nich 122 392 padlí a zemřelí na zranění
Sanitární ztráty
Zranění a nemocní
411 514 Vícekrát zraněný voják mohl být ve statistice
uveden vícekrát. Zraněný voják, který po
návratu na frontu padl, byl uveden v obou kategoriích.
Celkem
551 432
 

https://cs.wikipedia.org/wiki/Ob%C4%9Bti_nacistick%C3%A9ho_N%C4%9Bmecka_v_%C4%8Ceskoslovensku