Koronafašisté se rozhodli vyhubit všechny, co mají jinou diagnózu než slavný Covid-19!

Vážení,

již podruhé mi byla odložena operace, která rozhodně není elektivní! Tedy jednoduše odložitelná.

2x jsem z té nohy měl těžký zápal plic, ležel jsem na interním oddělení a JIPce, musel jsem brát dlouhodobě antibiotika a kortikoidy, rozesral jsem si metabolismus, mám profusní průjmy, ale chodím do práce, protože doma bych zdechl. A nestěžuji si, někdy o tom pohovořím s těmi, kteří mi chtějí naslouchat.

Teď jsem ve středu KONEČNĚ mohl nastoupit do FN Motol Praha k 1. fázi operace, ale- HOVNO!

Koronafašisté se rozhodli, že nenastoupím a se mnou mnoho, mnoho dalších… Nikam hovada nemocní, vyžírající stát na nemocenské! Hm, já ji nemám, vše si platím sám pobytem na dovolené a vše odskáče dr. Šoupal- zástup. Jsi co za hovno – nemáš covid-19? Nemáš? Si zdechni doma.

Červený vládní (bohužel) vytahaný tlustý svetr a zkurvený STBák mají pod kontrolou celý národ, celou republiku, to znamená, že je tady diktatura. Kde kdy tady byla opravdová vláda lidu? Nikdy- protože ta vůbec, když se podíváme na typ zastupitelské (sic!) demokracie, tu prostě nebyla, není a už nikdy nebude. Zapomeňte!

Krysy s koronafašistickým stigmatem nás budou dusit dalších možná 100 let v lockdownu. Novodobý koncentrák, nad nímž by zaplesalo i srdce Himmlera a Hitlera, možná i Ustaši.

Nemáš tu správnou diagnótu?- Zdechni. To, že na tobě závisí mnoho lidí, to nás nezajímá, ať vychcípají taky, Bude méně důchodců, ušetříme! Nejprve je vyšťavíme z daní a pak zdechni vole, už nejsi perspektivní kádr. Ani komunisté tohle za Stalina nestačili dokázat, fašisté už vůbec ne, nacisté se sice snažili… ale ani oni nedokázali to, co koronafašismus v Evropě a potažno v ČR.

Pokud má někdo pocit, že chci být privilegovaný, tedy PŘEDNOSTNĚ operovaný, ať táhne do PRDELE!

Poikud zakalím na komplikace kvůli neudělané operaci, sežeňte si jiného vola… Možná budete prstíčkem šťárat… možná, ostatně všichni jsme nahraditelní, že?

16 měsíců bolestí, strádání, zápalů plic, sraček, co jsem do sebe pral, abych mohl pracovat spoň to dopoledne, pač mi pak hnáta otekla, naběhla a bolela jako sviňa- to je zapomenuto? U mne ne!

Myslím slušný doplněk: