Opět očkování- že by přece jen nahovno?

Od 20.10.2021 již nebudou všechny vakcíny odůvodněné: ověřené informace. Evropská unie schválila (https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/fr/ip_21_3299) 5 terapií, které budou k dispozici ve všech nemocnicích v členských státech k léčbě Covid. Tyto terapie byly schváleny vyhláškou Evropské rady (Evropského parlamentu) a budou platné od 1/10, takže budou distribuovány postupně kolem 20/10. Vakcíny byly schváleny na „dočasném experimentálním základě“. Ale protože vyhláška stanoví povinnost předepsat těchto 5 nových léků, používání vakcíny přestane. Chápeme tedy, proč všechny státy řekly „mezi zářím je nutné, aby …“. Už věděli všechno. Musíte mít trpělivost. Nepřijímejte žádné vydírání. Buď trpělivý. Nyní, když byl ivermektin znovu schválen, není potřeba vakcína. Skvělá zpráva. Pasteurův institut uznává účinnost Ivermectinu. Jeden příjem by mohl u některých lidí vymýtit veškerý genetický materiál SARS covid-19. Čtěte a sdílejte dobře.

Dobrá zpráva: Ivermektin je nyní vědecky uznáván jako účinný lék v profylaxi a léčbě Covid-19 vědci z Pasteurova institutu ve Francii. Výsledky jejich studií byly publikovány v časopise EMBO Molecular Medicine 12. července 2021, to je tedy nedávno. Analýza výsledků jiného výzkumu publikovaného v časopise American Journal of Therapeutics důrazně vyzývá k tomu, aby s podpůrnými důkazy byly překlenuty pokyny zdravotních agentur a aby byl Ivermectin zařazen jako standard péče. Macronova vláda o tom věděla …

O vakcíně. Nevím, jestli čtete francouzsky, ale od 20. října bude v celé EU zrušen průkaz Covid a očkování. Vyhláška Evropské komise zpřístupňuje pět účinných léků a o vakcínách se říká, že byly „experimentální a provizorní“.

@NicholasVeniamin
https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/fr/ip_21_3299