Dobojováno jest!

Kdo si myslel, že AB sestaví vládu, je zřejmě na těžkém omylu, což i já beru jako pokus o hovně. Jeho jasná prohra jej odsunuje do stádia klinické smrti stejně jako jeho souputníky a nohsledy, kteří, byvše zmrdi na lokálních úrovních, kteří nikdy nic nebyli schopni dokázat bez jeho image za zády a byli zloději jako on, teď třou své smradlavé rypáky o pokus se dostat rozklížením dalších ubožáků do případné vlády- jo, a i kdyby byl Zeman soudný, nemá regulérní možnost je pověřit ničím!!!

Takže AB- kriminál? Sral ses do všech, hajzle slovenskej, který jsi chtě vládnout blbým čecháčkům, kteří si ani neuměji 2x zvolit svého českého premiéra. Táhni buď tam, kam patříš a ti tví noshledi za tebou, nebo si upleť ohlávku v ČR!

No a dál:

Strašné- SPOLU vyhrálo, k sobě vezmou ještě větší ubožáky z PirStan a zde se nabízí jediné. Buď mají STAN – pěkní zbabělci nechající se vyvést nahoru PYJÁTY a tedy neskuteční podlézavci- dostatečnou převahu nad Piráty, takže by se mohli nechat zlákat ODS a dalšími pseudovýherci (KDU a TOP09 by dle průzkumů by tom samostatně byli jako propadlá ČSSD, KSČM, TSS, Přísaha a tak dále), aby se pokusili sestavit vládu. Jenže o jejích pravicovosti se mi bude hodně dlouho zdát. Tito bruselští vlezdoprdelkové jaou směšní. Pravda. spíš je mi z nich na blití.

Jj, teď se jedni radují, že porazili kolegy! Co nás čeká? Hrůza, pád a jako každý rok či nové volby- další zhoršení našich životů v příštím roce a v dalším volebním období.

ZMRDI se radují!

My budeme krvácet, ať už naše volba byla jaká byla.

PS- ne že kdy bylo líp, ty zloději slovenská, ale díky tobě teď bude daleko hůř! Národ, který si umí zvolit do centra dění a za premiéra hochštplera ze Slovenska, a já si se Slováky svoje užil- je debil a zaslouží si svůj osud.

Dobře nám tak!

A teď co bude?

Ty offshore jeden, už konečně táhni na Slovensko s těmi svými pochlebovačemi a vlezdoprdelky, kteří sami jsou bez tebe hovínka v trávě a někteří i zloději jako ty:

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/vysledky-voleb-2021-online-scitani-176492#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=hB6N5ToRmAg-202110091806&dop_id=176492&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Kéž by to byla pravda, byť zmrd nahrazuje zmrda!

https://www.novinky.cz/volby/do-poslanecke-snemovny/clanek/starostove-krouzkovanim-zmasakrovali-piraty-40374403#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=VBlfoP8Ql1y-202110091833&dop_id=40374403&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Předseda Pirátů Ivan Bartoš přiznal, že strana, co do počtu mandátů, „citelně oslabila”. Ve Sněmovně zasedne on, Olga Richterová, Klára Kocmanová a Jakub Michálek.

To máte za to!

Mně bude chybět- ale je to velmi rozporuplné tvrzení- ve sněmovně jen ČSSD, ale sama si osud nalinkovala a tady sklízí, co zasévala.