Je třeba si tvořit vlastní úsudek

A tady se pokochejte:

Tak se nám rozjíždí kampaň k volbám. Ne rozjíždí, ona už jede. A tak se množí osočování a pomlouvání jeden druhého. Šlachta jede. Denně někde ve městě, na vesnici. A sbírá body. Což vadí redaktorům Seznamu. Proto jej hanlivě nazývají traktoristou, kombajnérem… No a co. Alespoň něco umí! Na rozdíl od jiných.

Dovolím si citovat pár názorů z diskuze. Snad mi autoři prominou.

„Souhlasím s trojkou Babiš + Okamura + Šlachta a třeba i + KSČM. Hlavně vymazat Piráty, Starosty a ODS, ostatní (TOP, KDU a ČSSD) se vymažou sami. Zrušit trafikantský senát v čele s Vystrčilem a seladonem Fišerem. Přestat podporovat politické neziskovky. Chovat se jako sociální slovanský, hrdý a nezávislý stát a rozvíjet obchod se všemi státy na oboustranně výhodné bázi a bez ohledu na příslušnost k politickým, hospodářským a vojenským uskupením“.

„Já chci tu vládu snů o, které píšete. Včera jsem viděl billboard ODS je na něm Petr Fiala a chce nás všechny zachránit od korupce. Dnes ráno čtu, že Vrchní Státní Zastupitelství včele s Lenkou Bradáčovou obžalovalo Organizovanou zločineckou skupinu ROP Severozápad, kterou si vytvořily hlavně hejtmani a politici ODS a sežrali pro sebe 14 miliard s dotací. Pane slizký Fialo a celá ODS zalezte někam hluboko do sklepa a tam se styďte a vraťte všechno, co jste v této zemi za Vašeho vládnutí nakradli“

Tož asi tak. a tak O kradem D ěti  S polehlivě     místo dětí si dosadíme důchodce nebo dělníka

A už se  podařilo v  laboratoři vypěstovat umělé kuřecí maso, které si nezadá v ničem se skutečným a již získali povolení na rozšíření výroby a  prodej…. U nás se podařilo za podstatně kratší dobu a s menšími náklady „vyšlechtit“ novou krávu…. moc mléka nedá, ale těch rozumů….

Jen ty kurvy volte!